Categorii
Newsletter

Inscrie-te sa primesti ultimele noutati!

Adresa E-mail:

CarpNews - Pescuit la crap!

Nade si Momeli / Aditivi lichizi

Sticky Baits - Natural CSL 500ml

9,00 lei

Preturile includ TVA

Producator: Sticky Baits

Cod produs: 10749

Disponibilitate:

Stoc limitat

Stoc limitat

Descriere produs
Natural CSL. Varianta propusa de catre britanicii de la Sticky Baits este una cu totul speciala si de o calitatea de exceptie.
De ce speciala? Pentru ca veti constata ca  acest CSL are o vascozitate  ridicata si o culoare orange care exprima puritatea acestui produs, spre deosebire de cea maronie cu care ati fost obisnuiti pana acum.
Caracteristica de baza  este reprezentata de catre lipsa totala ai oricaror conservanti,  acizi sau stabilizatori care sa stopeze fermentarea. Este extrem de atractiv, cu o aroma distincta ce combina mirosul porumbului proaspat cu cel al berii, insotita de gustul dulce-amarui al drojdiei.
Obtinut in urma a procesului de expunere la abur sub presiune ridicata a  porumbului, Natural CSL,  este utilizat intr-o paleta diversificata de formule ale nadelor: in partea lichida a retetelor de boiliesuri, in dipuri, umectarea peletelor sau a groundbait-urilor, etc.
Nu topeste materialele  PVA.
Natural CSL  Sticky Baits are un conținut semnificativ de proteina digerabila și totodata o fracțiune importanta de zahar natural.
Este un lichid activ și este intenționat conceput pentru a incuraja produsele non-conservate , eliberand propriile  elemente nutritive in procesul de atractie al  crapilor.
Pentru depozitarea in condiții de siguranța pe termen lung, va recomandam sa pastrati acest produs  in locuri umbroase si racoroase.
Retineti! Activitatea microbiana  a  Natural CSL Sticky Baits  este una dintre caracteristicile sale cheie, reprezentand un ingredient de baza de inalta calitate.
Caracteristici tehnice:

Proteina cruda > 35%
Substanta uscata > 50%
Umiditate  <45%
PH  3,5-4,5

Disponibil in flacoane de plastic de: 500ml NET.
Detalii pret

Pret:
9 lei
Discount [%]:
0 %
PRET FINAL:
9.00 Lei

Va recomandam si urmatoarele produse:
Pret: 14,60 lei
Pret: 20,00 lei16,67 lei
Pret: 12,50 lei10,42 lei
Pret: 5,00 lei4,17 lei
Pret: 8,50 lei
Pret: 159,59 lei132,99 lei
Pret: 30,00 lei25,00 lei
Pret: 28,00 lei23,33 lei
Pret: 28,00 lei23,33 lei