Categorii
Newsletter

Inscrie-te sa primesti ultimele noutati!

Adresa E-mail:

CarpNews - Pescuit la crap!
Nota de confidentialitate
Comandarea de produse de pe site-ul www.profishing.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.
Profishing SRL isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de mai jos fara notificare prealabila.
In cazul comenzilor facute sub acceptarea vechilor conditii si termeni, se va onora comanda cu aplicarea acestora din urma.
Profishing.ro isi asuma dreptul de a modifica structura site-ului si de a schimba compania de hosting fara o alta avertizare.

Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice, etc. profishing.ro se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale.  Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Profishing.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate,din acest motiv firma noastra isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului.
Produsele aflate in termen de garantie si repararea lor revine in sarcina importatorului si service-ului autorizat de acesta.
Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de furnizorul nostru. Valoarea maxima a obligatiilor firmei noastre fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de noi de la acest client.

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si incasare.

Firma noastra nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

Pentru orice nelamurire va puteti adresa imediat la office @profishing.ro  sau la telefoanele : 0721.244.231

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.profishing.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

SC Profishing SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

SC Profishing SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC Profishing SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Profishing SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate, servicii de comunicatii electronice.

Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale.

Refuzul dvs. determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email office@profishing.ro

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

SC Profishing SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare.

Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii.

Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre SC Profishing SRL este periodic analizata in privinta securitatii.